Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kokoomuksen uusi vaalisloganMark Twainia mukaillakseni, "huhut kuolemastani ovat olleet vahvasti ennenaikaisia". Ei vaan oo ollu virtaa eikä aikaa tähän blogiharrastukseen. Tai suoraan sanoen ei ole huvittanut. Maan asiat on näköjään päätetty ajaa mahdollisimman totaalisesti päin seinää, ja tuntuu että turha siitä asiasta on täällä blogistanissa huudella, ei sillä ole vitunkaan merkitystä.

Mutta päivän epistolaan. Kuulemieni huhujen mukaan Kokoomuksen propagandaosasto tiedotustoimisto Ellun Kanat lanseeraa pian julkisuuteen puolueen uudet vaaliteeemat. Kamppanjan pääteemoina tullaan näkemään mm. seuraavat sloganit:

SULLE - MULLE - SULLE -MULLE
KOKOOMUS

PIIRI PIENI PYÖRII
LAPSET SIINÄ HYÖRII
KOKOOMUS

7 kommenttia:

 1. Toivoisin, että vielä jaksaisit. Olet nimittäin mielestäni tämän blogistanin parhaimmistoa. Ja vaikka epätoivoiseltahan tää välillä tuntuu, niin pienistä puroista ne virratkin kasvavat. Mitä tulee kokoomukseen ja Stubbiin, niin heppuhan heittäytyi oikeisto / vasemmistoakselilta kokonaan pois ja julistaa globalisti / lokalistiakselia. Ei liene epäselvää, kummassa päässä heppu itse on. Ja joku Suomen kaltainen onneton maakunta ei hänen utopioittensa tiellä paljoa meinaa.

  http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/stubb%20koopenhamina%20aatteiden%20muutos-26174

  Kaikkea lyckaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Komppaan Ykää. Keskiäksyn lopettaminen on kuin Kampin ostari ilman somalijengiä. Suomeksi sanottuna siis - epätodellista.

  VastaaPoista
 3. Uusi ymprästöministeri vissiin rupes vaalityötä tekeen jo, kun sanoi tää "paskalaki" voitas kaataa ?
  mä en kyllä tee mitään likakaivojen kanssa, jos ei kelpa etttä kerran vuodessa lokaauto tyhjentää ja vie pois, niin vieköön sitten vaikka vankilaan..

  -jpt-

  VastaaPoista
 4. Vittuuntunut NettoVeronmaksaja1. lokakuuta 2014 klo 23.49

  Keskiäksyn bloggaus on kuin voittaisi lotossa: Saattaa osua harvoin kohdalle, mutta piristää aina tapahtuessaan päivää. :)

  VastaaPoista
 5. Ilahduin klikatessani Keskiäksyn saittia. Hän täällä tänään!! Sun poissaolo on kuin pilvinen päivä tai raitti ilman piikaa. Täällä tarvitaan sinun oivalluksiasi.

  VastaaPoista
 6. Ahh. Olen niin kaivannut kuvapostauksiasi, Erityisesti kansanperinteeseen liittyvät ovat olleet suosikkejani ;). Toivottavasti saamme niitä lisää.

  VastaaPoista
 7. Jos tuo huilitauko auttaisi keskiäksystä kuoriutumaan tosiäksyn? Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi, vaikka monitorin kuvapinta palaisi blogin lukemisesta puhki!

  VastaaPoista