Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Keskiäkäinen poliittinen muisti I
Maassa on taas kerran vaalit, mutta Keskiäksy ei niistä enää jaksa innostua, sillä minulla luja luottamus siihen että riippumatta vaalien tuloksesta, mikään oleellinen asia ei tule muuttumaan ainakaan parempaan suuntaan. Niin kauan kun rahaa on jostain revittävissä erilaisiin kankulan kaivoihin, se myöskin tehdään. Vaikka velaksi ja valtion perustoimintoja leikkaamalla. Nyt ollaan purkamassa sääntelyä ja luomassa työpaikkoja, mutta vaalien jälkeen poliitikon plantut haluavat taas kerran päteä ja päinvastoin lisäävät sitä. Ja tuottavia työpaikkoja eivät poliitikot ole koskaan luoneet, päinvastoin he ovat toimillaan niitä lahjakkaasti hävittäneet erilaisen maailmanparannuksen nimissä.   Otan siis tämänkertaiset vaalit pelkkänä huonona viihteenä.

Koska jotkut hallintoalamaiset kuitenkin vielä vaaleista kiihottuvat, ajattelin muistuttaa, että se mitä nyt luvataan, ei tosiaankaan tarkoita sitä mitä tullaan tekemään. Sen voi nähdä muistelemalla  hieman kulunutta vaalikautta. Sillä samat naamat jotka nyt lupaavat yhtä sun toista mukavaa, olivat silloinkin sorvin äärellä ja toimivat toisin.

Ajattelin aloittaa katsaukseni demareista. Muistatteko esim. Tuula Väätäisen jolla oli huoli Syyriaan sotimaan lähteneiden turhapaikannauttijoiden ja muiden pakoloisten kuntoutuksesta:

"Miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin, jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin, kuten Syyrian sisällissotaan, ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja
mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?"


Ei SDP:tä turhaan valtiohoitajapuolueeksi ole kutsuttu, sillä lehtitietojen mukaan näille palaaville ISIS yms taistelijoille on tosiaankin järjestetty moniammatillinen työryhmä "sopeuttamaan heitä takaisin kulttuurinrikastustehtäviin Suomessa. Tähän löytyi kyllä rahaa samaan aikaan kun Afganistanissa haavoittuneiden rauhanturvaajien kuntouttamiseen kerättiin rahaa elinkeinoelämältä. Siihen kun ei valden rahat enää riittäneetkään. Tai ehkä kyseessä oli pikemminkin periaatteesta. Onhan vasemmiston perinteinen tarjous suomalaisille sotainvaliideille ja veteraaneille ollut tokaisu "MITÄS LÄHDITTE?"
SDP on nyt julistanut olevansa "äijäfeministinen työväenpuolue" Hmm - feministinen kyllä, mutta työväenpuolue... Puolueen nykylinjaa ja sen prioriteettejahan symboloi täydellisesti tohtori Merja Mäkisalo-Ropposen viime vuonna tekemä aloite ripsenpidennysten ja rakennekynsien laiton saattamisesta luvanvaraiseksi. Siinä teille "äijä-asioita" ja sääntelyn purkua.


Näitähän piisaisi, mutta valitaan nyt loppuun SDP:n Ajatusten Tonava, Mikael Junger. Joka tänä talvena listasi ideansa millä Suomi saadaan nousuun. Pääkeinoina hänellä olivat mm. tupakan myynnin ja käteisrahan käytön täyskiellot. Hmm - mikäpäs siinä, mieluummin minä ostaisinkin tupakkani vaikka sitten ruplilla Viron tai Pietarin mafian toimittamana, eipä siitä ainakaan menisi vero-osuutta tuollaisten idioottien toiminnan rahoittamiseen... Ja jälleenmyyjäverkostohan hoituisi Vetelä-Eurooppalaiseen tapaan maahanmuuttajavoimin, joten tupakanmyynnin ulkoistuksella voisi olla positiivinen vaikutus myös turhapaikannauttijoiden kotoutumiselle...

6 kommenttia:

 1. Sais keskiäksy äksyillä vähän tiuhemminkin...

  VastaaPoista
 2. Heh, molemmat tantat samasta vaalipiiristä, jossa itsekin olen äänioikeutettuna! No eipä huolta, ei heistä kumpikaan ääntäni saanut... ;)

  VastaaPoista
 3. Mitä tulee noihin demareihin, niin enpä voisi olla enempää samaa mieltä. Termi ”äijäfeminismi” on taas jotain jota en kerta kaikkiaan käsitä. Lähinnä tulee mieleen (vaikka kyseessä vissiin eri asia kuitenkin on, demareilla tää menee scifin puolelle) Jouni Hynynen ja Jone Nikula, jotka ovat omasta mielestään niin viimeisen päälle äijiä, ja selittävät äijyyttään missä? No, naistenlehdissä tietenkin. Hankkikoot hameet.

  Toivottavasti blogisi aktivoitumisesi myötä päivittyy useamminkin. Olet mielestäni yksi blogistanin parhaita.

  VastaaPoista
 4. Ei olisi saanut muistuttaa näistä, alkoi vituttamaan niin armottomasti että teki mieli potkaista seinään oikein kunnolla. Ilman maihareita tietty. Tämä maa on tuhoon tuomittu, ei voi minkään. Vaitän että seuraavan vaalikauden aikana Suomi tekee valtiona konkurssin. Haluaako joku lyödä vetoa?

  VastaaPoista
 5. Mikael Jungner päätti ettei asetu ehdolle. Hänellä on näköjään jonkinsorttinen tilannetaju että älysi jättää eduskunnan. Kun lopettava eduskunta piti viimeisiä äänestyksiään maaliskuussa, niin Jungner kannatti äänestyksissä pakkoruotsin poistoa ja alueellisia kielikokeiluja. Muuten Jungner on pelle mutta noissa hän äänesti oman tahtonsa mukaan. Kun luopuu eduskuntapaikasta niin ei tarvitse pelätä sanktioita puolueensa taholta. Tuollaisen havainnon voi tehdä aika monen luopuvan edustajan kohdalla.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia vaan kaikille kommenteista. Niinkuin oon aikaisemminkin maininnut, niin tämä blogini hiljaiselo on johtunut sekä ajankäytöllisistä että motivaatio-ongelmista. Ans kattoo nyt mitä jatkossa tapahtuu. Ja Ykä kiitos kehuista, mutta tuossa mitassa ne aiheuttaa vaan turhia paineita.

  VastaaPoista