Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

maanantai 9. toukokuuta 2011

Iloista Eurooppa-päivää

Tässä eräs suositeltava tapa, jolla me hallintoalamaiset voimme juhlistaa 9.5 vietettävää Eurooppa-päivää
Tämä Eurostoliiton juhlapäivä lienee ihan "sattumalta" samaan aikaan, kuin Neuvosto-Venäjän  juhlima Voitonpäivä?

Aluksi pieni anteeksipyyntö lukijoille. En ole tätä blogia hylännyt, työ ja tie ovat vaan viimeaikoina vieneet Keskiäkäistä Miestä niin, ettei maailmanmenon kommennoinnille ole jäänyt sen paremmin aikaa kuin virtaakaan. Kommentoitavaahan olisi kyllä ollut tarjolla yllinkyllin.

Mutta haluan nyt edes lyhyesti toivottaa kaikille lukijoille oikein mieltä ylentävää Eurooppa-päivää. Viime vuonnahan vietimme sitä Kreikan hätälainoituksen merkeissä. Tämän vuoden teemana on ollut Portugal. Nyt onkin aika esittää veikkauksia, onko ensi keväänä Eurooppa-päivänä estraadilla Espanja, Italia vai kenties joku ihan muu maa? Tai joko silloin vietetään euron hautajaisia? Mutta yksi asia on satavarmaa. Kyllä Suomi maksaa. Aina. Meillä kun on velvollisuus ja ennenkaikkea meillä on varaa...

Ps. Allaoleva visio piirtyi pieneen mieleeni tänään autoillessa. Pakkohan siitä oli yrittää väkertää edes jonkinlainen kuvatus tänne blogiin:

2 kommenttia:

  1. Moro

    minkähänlaisiin eurooppa päiviin tämä meidät vie....

    http://www.youtube.com/watch?v=u7BYfHqsX3c

    VastaaPoista
  2. Kiitos linkistä. Mielenkiintoinen video.Mitenkään karismaattiseksi kansankiihottajaksi ei tekijää toki voi moittia, mutta tiukkaa faktaa tuosta EVM:stä hän esittää. Melkoinen "investointipankki" ollaan EU:lle näköjään perustettu. Henkilökunnalle syytesuoja ja verovapaus, puljulle totaalinen koskemattomuus ja kaikki salaista. Kuulostaa tyypilliseltä EU-projektilta..

    VastaaPoista