Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Keskiäkäinen poliittinen muisti II - Virheet



Puolueet ovat vaalikamppanjan aikana pitäneet huutokauppaa siitä, montako sataatuhatta uutta työpaikkaa heidän johdollaan maahan tullaan luomaan. Keskiäksy toki muistaa että vastaavia lupauksia esitettiin ennen viime eduskuntavaalejakin. Karu totuushan oli että tällä vaalikaudella on Suomesta on hävinnyt lähes 100 000 työpaikkaa ja viimeisen vuoden aikana tahti on ollut sellaiset 120 nettotyöpaikkaa päivässä. Ja toinen totuus on että poliitikot eivät pysty luomaan yhtään uutta ns. tuottavaa, verorahoin rahoittamatonta työpaikkaa kuuna kullan valkeana. He pystyvät toimillaan niitä ainostaan hävittämään. Ja kaikkein innokkaimpia teollisten työpaikkojen hävittäjiä ovat olleet Vihreät. Siksi päätinkin korjata tuon heidän vaalimainoksensa kuluttajansuojalain kirjanta ja henkeä paremmin vastaavaksi.



Niinpä. Vihreät ovat innokaita jakamaan muilta kerättyjä veroja ja innokkaita keksimään uusia veroja. Sen sijaan esim Ville Niinistöä ja Heidi Hautalaa niiden maksaminen ei viime vaalikaudella aina niin jaksanut kiinnostaa.



Niin tuulivoima kuin ns. vihreä talous olisivat pidemmän messun arvoisia, joten niistä ehkä joskus paremmalla ajalla. Mutta loppuyhteenvetona voidaan todeta, että Vihreät on epäilemättä Suomen totalitaarisin puolue. He haluavat viedä sääntelyn, normituksen ja yhteiskunnan valvonnan kaikkein syvimmälle ihmisten yksityiselämään. Lisäksi he ovat Suomen puolueista kaikkein pahiten irti reaalitodellisuudesta ja Jeesus kompleksin riivamia. Heidän mielestään nimittäin Suomella on sekä velvollisuus että kyky pelastaa maailma, lähinnä vielä heidän omilta möröiltään ja houreiltaan. Se kuinka Suomen ja suomalaisten tässä projektissa käy, ei merkitse vihreille yhtään mitään.



1 kommentti:

  1. Olipa jo painunut unholaan tuo Hautalan pimeä remontti, mutta Niinistön autoveroasian vielä muistin.

    VastaaPoista