Itsehoitoa maailmanmenon aiheuttamaan verenpaineen nousuun. Epäkorrektejakin ajatuksia saatavilla.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kaarina - Varissuon esikaupunkiOlen pitkään pidätellyt itseäni enkä esim ole ottanut kantaa somalialaiseen oululaiseen kirvesmurhaajaan, afgaani helsinkiläiseen raiskaaja-murhaaja-ruumiin (tai elävän ) polttajaan, enkä somalialaisiin helsinkiläisiin Tapanilan joukkoraiskaajiin. Kommenttia vaille ovat jääneet myös taanoiset Viking Amorellan somalialaiset  ruotsalaiset joukkoraiskaajat ja monikulttuuriset helsinkiläiset "hieman hölmöilleet" satunnaisista "ei jengeistä" koostuneet perättäiset-yksittäistapaus-sarja-joukko-pahoinpitelijät. Mutta nyt loppui Keskiäksynkin lipputanko.

Tuo avuttoman pyörätuolinuoren joukkopahoinpitely ja ryöstö menee jo niin kauas ihmisyyden ja ihmiskunnan ulkopuolelle, että sen tekijöiden kohdalla on äärisuvaitsevaistonkaan enää turha ruikuttaa ihmisoikeuksista jne. Heihin tarvitsee jatkossa soveltaa korkeintaan eläinsuojelulakia.

Nettihuhujen ( jotka nykyään tuppaavat olemaan nopeampia, tarkempia ja jopa todempia kuin ns. virallinen tiedonvälitys) mukaan asialla olisi ollut nuorista kurdimiehistä koostunut porukka. Keskiäksyllä ei ole mitään erityisiä harhakuvitelmia Suomen kurdiyhteisön lainkuuliaisuudesta, mutta tämänkaltainen sikailu ei kyllä ole yleensä kuulunut heidän kulttuuriinsa. Annankin maamme kurdiyhteisölle ihan ilmaisen vinkin. Opastakaa näitä yhteisönne kunnian lokaan polkeneita elukoita  miekkosia omatoimisesti ihan perinteiseen kurdistanilaiseen tapaan. Vaaranahan on, että maamme ns. suuri yleisö alkaa tapahtuneen perusteella laskea yleistä käsitystään teistä ja teidän kulttuuristanne sinne Afrikan sarveen paperinsa unohtaneiden koneinsinööreiden ja heidän kulttuurinsa tasolle. Ja sille tasolle te tuskin itse itseänne haluaisitte asemoida.

9 kommenttia:

 1. Tällainen uutinen kuvastaa arkipäivää rauhan uskonnon perheissä:

  Loppujen lopuksi isä tuomittiin useista - tarkka määrä ei selvinnyt - pahoinpitelyistä 7 kk vankeusrangaistukseen. Koska vastajaa ei ole aikaisemmin vankeudella rangaistus, tuomio oli ehdollinen.

  Veli sai yhdestä pahoinpitelystä 4 kk vankeutta. Hänet oli tuomittu aiemmin kahdesta petoksesta, mutta oikeus katsoi ehdollisen sopivaksi.

  Mitään korvauksia tyttö ei vaatinut.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kirjoitus. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Välillä on käynyt mielessä että jos olisi Kurdistanin valtio siellä Kurdistanin alueella niin nuo kurdimamut voisi palauttaa sinne. Win win-tilanne: ulkomaat pääsisivät kurdeista eroon ja kurdeilla olisi oma valtio siellä missä heitä "varsinaisesti" asuu.

  Nuo pahoinpitelijät ovat täysi-ikäisiä ja sotakuntoisia. Miksi he ovat täällä eivätkä sotimassa omiensa joukossa ISIS/ISIL:iä vastaan? Veikkaan että persherga-joukot pitänevät heitä rintamakarkureina.

  VastaaPoista
 4. Olet siis pitkään pidätellyt itseäsi etkä ole ottanut kantaa esim.

  -somalialaiseen kirvesmurhaajaan
  -afgaani-raiskaaja-murhaaja-ruumiin (tai elävän) polttajaan
  -somalialaisiin Tapanilan joukkoraiskaajiin
  -Viking Amorellan somalialaisiin joukkoraiskaajiin
  -Helsingin pääasiassa muslimimamuista koostuviin ryöstö-pahoinpitelijöihin


  Miksi pidättäydyit ottamasta kantaa?

  VastaaPoista
 5. jos on noin voimakkaita kantoja niin olisi miehekästä laittaa ihan reilusti nimi esille

  ps. asun vakkella ja olen ihan syntyperäinen suomalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja tämän teille toi anonyymi kommentoija, jolla ei ollut huomautusta huhun mukaan neljän kurdin suorittamaan ryöstöön?

   Musta olisi mukavampaa, jos oikeasti pystyisit mediaan viittaamalla osoittamaan, että kysymyksessä olivat ns. tavalliset suomalaiset. Toki samalla tavalla se sattuu, ryöstää sinut Niko, Rainer, Ahmed vai Walid. Median tehtävä olisi tuoda esiin faktat, vaan tapahtuuko niin nykyään?

   Parhammillaan media johtaa suoranaisesti harhaan kirjoittamalla esim. oululaisesta nuorukaisesta, kun kysymyksessä on syyrialaissyntyinen heteromies.

   Poista
 6. Voi hyvä tavaton, tälläisiäkinkö blogeja on. Itselläni on yliopistotasoiset koneinsinöörin paperit, muuten paperit ovat tallessa, mutta sattuneesta syystä laiton oman tietokoneen vasta puoli vuotta sitten. Minä en ole tähän blogimaailmaan erityisemmin perehtynyt mutta nyt olen tässä. Olin nimittäin paikkakunnallani eräässä vanhusten palvelukodissa, jossa oli kaupungin vaikeimmat muistisairaat. Jouduin sinne tietenkin ELY-viranomaisten suosiollisella avustuksella ensin palkkatuella puoleksi vuodeksi. Kun minulle soitettiin asiasta niin ensimmäisen katsoin kartasta missä huitsin Nevadassa palvelukoti on ja huomasin sen olevan hevon kuusessa, vain noin 12 kilometrin päässä kodistani, johon totesin voihan kukkahattu.Olin ikään kuin Joona hoito-alalla mutta olinhan minä ollut isäpuoleni omaishoitaja ennen sitä kahteen otteeseen yhteensä 2,5 vuoden ajan ja se jälkimmäinenkin päättyi siten, että isäpuoleni vaihtoi autuaamille metsästysmaille yrittäessäni elvyttää häntä, toivottavasti siellä metsästysmailla ei metsästetä vaan siellä on esimerkiksi vihreitä niittyjä.

  Astialle palatakseni minulle luvattiin, että saan jatkaa palvelukodissa puolen vuoden jälkeen jos hyvin menee ja itseasiassa pidin siitä hommasta, varsinkin kun maanantai-aamun aamurapsoilla sai kuulla mikä on putous-nimisen viihde-ohjelman hokema seuraavalle viikolle Suomen kansalle.

  Niin siitä jatkosta palvelukodissa, minulle soitettiin keväällä ennen työsopimuksen päättymistä, että jatketaan ja minä totesin siihen, että mikäpä se siinä. Noin tunnin kuluttua soitettiin uudestaan ja sanottiin, että jatketaan sillä ehdolla, että kytketään palkkatukityöhön koulutus ja sillä hetkellä oli paikallisessa ammatti-oppilaitoksessa menossa lähihoitajan tutkintoon valmistava oppisopimuskoulutusryhmä ja minä hyppäsin liikkuvaan junaan suorittamaan kuntoutumisen tukemisen osatutkintoa. 3 viikkoa töitä ja 1 viikko lähi-opiskelua ja oma-ehtoista nettiopiskelua. Helposti se loppujen lopuksi meni mutta oli sekin melkoista hetteen kiertämistä upottavalla suolla ennen kuin sain sen tehtyä (voin kertoa sen jos jotakin kiinnostaa ja varmasti tulen täällä käymään, voin myös kertoa seikkailuistani muutenkin paikkakuntani pienyrityksissä kuntouttavan työtoiminnan nimikkeen alla).

  Suoritin aikoinani myös kasvatustieteiden approbaturin kesäyliostossa, koska ajattelin että sitten isona olisi mukava olla tekun opettaja, kun tekun opettajilla siihen aikaan (80-luvun loppu) oli kohtuulliset palkat ja 4 kuukauden kesälomat (tähänkin liittyy mielenkiintoinen tarina) níin jäisi aikaa perheelle jota opiskeluaikana ei ollut enkä kerro onko vieläkään (jännityksen takia, jos haluatte kuulla).

  Minusta se lähihoitaja kuntoutumisen tukemisen osatutkinto on paljon vaativampi kuin kasvatustieteiden approbatur vaikka se noin 40-45 % ajallisesti kasvatustieteiden approbaturista. Lähihoitajan tutkinnossa on aluksi kaikille kolme yhteistä osatutkintoa järjestyksessä: Kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito ja kuntoutumisen tukeminen. Omien havaintojeni mukaan järjestys on väärä ja sen minun mielestäni pitäisi olla seuraava: Kuntoutumisen tukeminen (nykyäänhän voidaan ennen syntymää katsoa tietyissä tapauksissa, onko lapsi terve vai sairas ja jos on sairas, aloitetaan kuntouttaminen heti syntymän jälkeen ja ilman lääkkeita, jos se on mahdollista), hoito ja huolenpito (lääkkeitä käytetään, jos niitä tarvitaan) ja viimeisenä kasvun tukeminen ja ohjaus (koska minäkin yli 50:senä tarvitsen vielä tukea ja ohjausta).

  Olisi mukava saada muutama kommentti tuohon pohdintaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenköhän juttusi omasta itsestäsi liittyykään alkuperäiseen juttuun? p.s. pysythän vastaisuudessakin poissa blogeista,jookos?

   Poista